SERVICE 

Omdat wij veel verschillende oplossingen en maatwerk kunnen aanbieden staat de service bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken daarom over 24 uurs storingsdienst/calamiteitenservice. Hoewel Kemp Beveiliging een eenmanszaak is hebben wij een aantal storingmonteurs om deze service te kunnen garanderen.

 

Daarnaast zijn wij ook bereikbaar wanneer er een incident heeft plaatst gevonden en er direct duidelijkheid nodig is doormiddel van logbestanden of camerabeelden.

 

In samenwerking met onze partners kunnen wij direct schakelen en ook ad-hoc werkzaamheden uitvoeren. 

 

ONZE DIENSTEN

Een alarminstallatie is er om een inbraak en/of ongewenste personen vroegtijdig te signaleren. Door het vroegtijdig signaleren kan er veel sneller actie worden ondernomen wat de pakkans vele malen vergroot.

Lees meer...

 

Het aanleggen van een camera-installatie gaat verder dan alleen het plaatsen van een camera en een recorder. Camera's moeten nauwkeurig worden afgesteld en met zorg worden geïnstalleerd. Al onze camera-installaties zijn op elke gangbare smartphone, tablet of computer live te bekijken.

Lees meer...

Met een toegangscontrole of toegangsverlening installatie houdt u ongeoorloofde personen buiten u pand of terrein. Alleen personen die een geldige code of pas aanbieden wordt toegang verleend.

Lees meer...