MAATWERK & OPLOSSINGEN

Kemp Beveiliging is sterk in het aanbieden van maatwerk en innovatie oplossingen. Door het nog steeds groeiende netwerk van leveranciers en partners verbreden wij onze kennis nog iedere dag.

Kemp Beveiliging verdiept zicht in de mogelijkheden zoals gezichtsherkenning en kentekenregistratie.

 

Daarnaast bieden wij ook stabiele en werkende alternatieven aan wanneer bekabelen een uitdaging of te veel werk is. Ook kunnen wij onze klanten ontzorgen op het gebied van netwerkbeheer of IT-werkzaamheden. 

 

 

 

Home Automation - Domotica - KNX

Door gebruik te maken van de nieuwste producten en technieken kunnen wij steeds meer installaties aan elkaar koppelen. Hiermee kunnen wij steeds meer diensten aanbieden zoals onder andere: Home Automation. Hoe fijn is het als u uw alarminstallatie uitschakelt en de verlichting aan gaat en de thermostaat op de gewenste temperatuur wordt ingesteld. En dat zonder extra handelingen.

Ook maken wij veel gebruik van Artificial Intelligence apparatuur en software.

 

Daarnaast bieden wij diverse oplossingen voor KNX/Domotica aan.

Hiermee kunt u uw hele huis via één platform bedienen en monitoren. 

 

Buitenterreindetectie

Tevens zijn we gespecialiseerd in buitenterreindetectie.

Dit kunnen wij met verschillende soorten technieken aanbieden;

         Radar

         Indien de radar personen of objecten detecteert stuurt deze direct een draaibare 

         camera aan. Deze draaibare camera wordt vervolgens gericht op de persoon of het 

         object.

 

         Thermische camera

         Met thermische camera's wordt er gedetecteerd op basis van temperatuur

         en intelligentie. 

 

Door de melding van bovenstaande technieken direct naar een toezichtcentrale of meldkamer te sturen kan direct in één oogopslag de situatie worden ingeschat. En indien nodig direct een protocol of opvolging aansturen.

Uiteraard is een combinatie van bovenstaande technieken ook mogelijk.

 

Hiernaast ziet u een foto van onze proefopstelling om deze technieken uitgebreid te testen voordat wij deze aanbieden aan onze klanten.

 

Thermische camera's - Branddetectie

Met het toepassen van thermische camera's op de juiste manier en positie is het mogelijk om deze camera's in te zetten voor branddetectie. In de camera's zijn veel paramaters in te stellen, bijvoorbeeld een vooralarm bij een temperatuur van 50 graden. En een brandalarm bij 100 graden. Door deze camera's te koppelen aan andere installaties of software is het mogelijk om snel en preventief in te kunnen grijpen.